اجلاس آمریکا برای "دموکراسی" انتقاد می کند - RT در فرانسه
روسیه، چین و همچنین برخی در ایالات متحده از "اجلاس سران دموکراسی" به میزبانی جو بایدن به شدت انتقاد کرده اند. پکن او را متهم کرده است که میخواهد بر رویارویی پافشاری کند در حالی که مسکو «نفاق» را محکوم کرده است.
در 11 دسامبر، پکن دموکراسی آمریکایی را به عنوان "سلاح کشتار جمعی" پس از "اجلاس سران دموکراسی" که توسط رئیس جمهور ایالات متحده جو بایدن سازماندهی شد و بسیاری از سران کشورها و دولت ها در 9 و 10 دسامبر برگزار شد، توصیف کرد. این نشست با انتقاد شدید چین و روسیه و همچنین برخی از ایالات متحده با شکست به پایان رسید.
چگونه بایدن جرأت می کند امروز در نشست دموکراسی خود سخنرانی کند در حالی که از عفو خودداری می کند [...] جولیان آسانژ؟
از یک سو، اعضای حزب جمهوری خواه از جو بایدن به خاطر عدم تحمل بیشتر در برابر چین انتقاد می کنند. از سوی دیگر، دانیل السبرگ، افشاگر در طول جنگ ویتنام، از دولت خود به دلیل درخواست استرداد جولیان آسانژ که به دلیل توزیع صدها هزار سند طبقه بندی شده در ایالات متحده تحت تعقیب قرار گرفته بود، انتقاد کرد. در مورد فعالیت های نظامی و دیپلماتیک ایالات متحده - به ویژه در عراق و افغانستان - که تعدادی از آنها جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت هستند. دنیل السبرگ در 9 دسامبر در توییتر خود نوشت: «بایدن چگونه جرأت کرد امروز در نشست دموکراسی خود سخنرانی کند و از عفو دنیل هیل و جولیان آسانژ خودداری کند و بدین ترتیب آزادی مطبوعات را به نام «امنیت ملی» بکشد؟
"دموکراسی" مدتهاست که "سلاح کشتار جمعی" توسط ایالات متحده برای مداخله در سایر کشورها مورد استفاده قرار می گیرد.
سخنگوی وزارت خارجه چین در بیانیهای گفت: «دموکراسی مدتهاست که «سلاح کشتار جمعی» توسط ایالات متحده برای مداخله در کشورهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. این سند همچنین واشنگتن را به "شعله ور کردن" انقلاب های رنگی "خارج" متهم می کند.
اجلاس سران توسط چین متهم به «ابزارسازی و [d']دموکراسی مسلح"
نمایندگان 110 کشور - از جمله متحدان ایالات متحده مانند لهستان، برزیل و عراق - در این "اجلاس دموکراسی" مجازی شرکت کردند که هدف آن گرد هم آوردن رهبران دولت ها، جامعه و بخش خصوصی برای ایجاد یک دستور کار مثبت بود. برای نوسازی دموکراتیک و مقابله جمعی با بزرگترین تهدیدهایی که امروز دموکراسی ها با آن مواجه هستند.» با این حال، چین، روسیه و مجارستان به این رویداد دعوت نشدند.
با این حال، تایوان در لیست مهمانان قرار داشت که از نظر دولت چین یک تحریک آشکار بود. با این حال، پکن یک پیروزی کامل در اجلاس سران به دست آورد و نیکاراگوئه در 9 دسامبر قطع روابط دیپلماتیک با تایوان را برای به رسمیت شناختن چین خلق اعلام کرد.
حذف چین از این اجلاس باعث شد پکن رئیس جمهور آمریکا را به دامن زدن به اختلافات ایدئولوژیک به ارث رسیده از جنگ سرد متهم کند. به این ترتیب سخنگوی دیپلماسی چین اطمینان داد که "اجلاس سران دموکراسی" برای ترسیم مرزهای تعصب ایدئولوژیک، ابزاری کردن و مسلح کردن دموکراسی برگزار شده است. [et] باعث تفرقه و تقابل شود.»
چین قول داده است که در برابر همه اشکال شبه دموکراسی مقاومت کند و قاطعانه با آن مقابله کند. در مقاله سفیدی که هفته گذشته منتشر شد، دولت چین از مدل خود به نام «دموکراسی یکپارچه مردمی» تمجید کرد.
اگر لحن مطمئناً از زمان روی کار آمدن جو بایدن تغییر کرده است - در مقایسه با نگرش تندتر دونالد ترامپ نسبت به چین - روابط بین واشنگتن و پکن در بحبوحه رقابت تجاری و فناوری، اختلافات حقوق بشر و مسائل سین کیانگ و تایوان همچنان بسیار پرتنش است. . در 10 دسامبر، وزارت خزانه داری ایالات متحده دو مقام عالی رتبه چینی را به دلیل نقض حقوق بشر در منطقه سین کیانگ تحریم کرد و شرکت هوش مصنوعی SenseTime چین را به دلیل فناوری تشخیص چهره اقلیت اویغور در لیست سیاه قرار داد.
روسیه مداخله آمریکا و درس های دموکراسی را محکوم می کند
در 9 دسامبر، رئیس کمیته روابط خارجی دوما - مجلس سفلی پارلمان روسیه - لئونید اسلوتسکی با این شرایط صحبت کرد که توسط تاس در حساب تلگرامی خود گزارش شد، با اشاره به وعده جو بایدن برای کمک 424 میلیون دلاری. در حمایت از آزادی مطبوعات، انتخابات آزاد و کمپینهای مبارزه با فساد: نمایشگاه نفاق که "جلسه دموکراسیها" نامیده میشود، در جریان است. [...] بیا ترجمه کنیم [Joe Biden] به زبان ساده: ایالات متحده به مداخله در امور سایر کشورها، حمایت مالی از رسانه های به اصطلاح مخالف و ادعایی مستقل، تعیین مسیر خود علیه دولت های خارجی و اعمال تحریم های غیرقانونی ادامه خواهد داد.
چرا باید دموکراسی به معنای آمریکایی کلمه به عنوان شکل ایده آلی از ساختار اجتماعی تلقی شود؟
لئونید اسلوتسکی تاکید کرد که "نه ایالات متحده و نه متحدانش نمی توانند ادعا کنند که مجاری یا معلم دموکراسی هستند." «تمام این گردهمایی به اصطلاح «دموکراسیخواهان» صرفاً برای انتقام به منظور برقراری نظم جهانی تک قطبی برگزار شد. این نماینده مجلس در پایان گفت: این نمی تواند به چیزی جز خطوط تقسیم جدید منجر شود.
در اواخر نوامبر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز از "حق خودخوانده واشنگتن برای تعیین اینکه چه کسی دموکراسی است و چه کسی نیست" انتقاد کرد. به گزارش تاس، وزیر امور خارجه روسیه گفت: «و چرا باید دموکراسی به معنای آمریکایی کلمه به عنوان شکل ایده آلی از ساختار اجتماعی در نظر گرفته شود؟»
«قبل از اینکه به دیگران بیاموزیم چگونه دموکراسی خود را سازماندهی کنند، بیایید در مورد دموکراسی در روابط بین الملل صحبت کنیم. سرگئی لاوروف گفت: غرب آن را نمی پذیرد و آن را با دیکته خود جایگزین می کند.
[ad_2]