"اروپا نباید به اردوگاه کار اجباری 35 میلیون مسلمان تبدیل شود" - RT به فرانسوی
رجب طیب اردوغان در سخنرانی خود در استانبول گفت که "ظهور اسلام هراسی" به ویژه در اروپا نگران کننده است. مسلمانان با خطر زندگی در آنجا در موقعیتی مشابه با "اردوگاه کار اجباری" مواجه می شوند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه که به جریان های جدلی عادت کرده است، بیانیه ای شدید صادر کرده و اعلام کرده است که اروپا نباید به "اردوگاه تمرکز 35 میلیون مسلمان" ساکن در آنجا تبدیل شود. این را رئیس دولت 10 دسامبر به مناسبت مراسم افتتاحیه شانزدهمین کنفرانس اتحادیه پارلمان های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (ISIPAB) که در استانبول برگزار می شود، بیان کرد.
اردوغان در پایان سخنانی که در آن میخواست چالشهای اصلی پیش روی کشورهای مسلمان را برجسته کند، در سخنان نفرتآمیز علیه مسلمانان در سراسر جهان به افزایش آن اشاره کرد. وی با بیان اینکه این پدیده به ویژه در اروپا نگران کننده است، گفت: ما به عنوان مسلمان نه تنها با ویروس کرونا یا بحران های انسانی مبارزه می کنیم، بلکه با افزایش اسلام هراسی نیز مبارزه می کنیم. وی هشدار داد: ما نمیتوانیم اجازه دهیم اروپا که دارای 35 میلیون مسلمان با هر پیشینهای است، تبدیل به اردوگاه کار اجباری برای برادران و خواهران ما شود. در 9 دسامبر، آژانس آناتولی پیش از این سخنان مصطفی سنتوپ، رئیس پارلمان ترکیه را اعلام کرد که پیشنهاد تشکیل کمیسیونی در داخل ISIPAB برای نظارت بر "حقوق بشر در کشورهایی که از اقلیت های مسلمان استقبال می کنند" را ارائه کرد.
رئیس جمهور ترکیه همچنین معتقد است که آرمان فلسطین همچنان در راس نگرانی مسلمانان قرار دارد: او با محکوم کردن شدید سیاست اسرائیل در قبال فلسطینی ها، تاکید کرد: بیت المقدس آرمان مشترک کل جهان اسلام است. او گفت: «پرداختن فلسطینیها بهای نسلکشی اروپاییها علیه یهودیان در طول جنگ جهانی دوم یک بیعدالتی عمیق است».
کشورهای غربی نیز حق دارند از چوب سبز برای سوریه استفاده کنند، موضوعی که آنکارا به ویژه به دلیل تأثیرات مهاجرتی آن مورد توجه قرار گرفته است. اردوغان بار دیگر تاکید کرد که «بار مهاجران و پناهندگان» «عمدتاً بر دوش کشورهای همسایه در منطقه مانند ترکیه است که میزبان میلیونها پناهنده است». او «بر خلاف کشورهای غربی» که به گفته خودش «بیش از هر چیز درباره آن صحبت می کنند» نقشی را بر عهده گرفت. اردوغان همچنین انفعال شورای امنیت سازمان ملل متحد در جهت حل بحران سوریه را محکوم کرد.
رئیس جمهور ترکیه روابط خود را با همتایان اروپایی خود که در گذشته متهم به ادامه "اقدامات نازی ها" شده اند، تیره کرده است. در اواخر سال 2019، او همچنین اعلام کرد که امانوئل ماکرون با "مرگ مغزی" مواجه است، سپس خواستار تحریم محصولات فرانسوی در سال 2020 شد. در ژوئیه 2021، ریاست جمهوری ترکیه تصمیم دیوان دادگستری مبنی بر اجازه کارفرمایان به ممنوعیت ممنوعیت این محصولات را محکوم کرد. پوشیدن حجاب در محل کار، آن را "تلاشی برای مشروعیت بخشیدن به نژادپرستی" تلقی می کند.
[ad_2]