
اریک کومز متخصص بیماری های عفونی که در 14 ژانویه به اروپا 1 دعوت شده بود، گفت که چشم انداز واکسیناسیون در فرانسه غیرقابل توجیه است و آن را "خطای اپیدمیولوژیک و بهداشت عمومی" در مدیریت بحران سلامت خواند. "در زمان دلتا، این می توانست تصور شود. اما در زمان Omicron، این غیرقابل تصور بود، زیرا واکسن مانع از گردش خون در جمعیت عمومی نمیشد. وی با اشاره به اینکه روزانه صدها هزار مورد در فرانسه ثبت می شود، تأیید کرد که این ویروس "غیرقابل کنترل" است.
این نه دارو است و نه بهداشت عمومی
به گفته اریک کومز، معرفی مجوز واکسیناسیون در درجه اول "در مبارزات انتخاباتی" است و دولت می خواهد آن را "نشانگری برای نمایش و تقسیم" بین واکسینه شده و واکسینه نشده تبدیل کند. «مورد ضد موم هم همینطور است. این متخصص بیماری های عفونی گفت: این نه دارو است و نه بهداشت عمومی. پروفسور کومز در مورد چشم انداز ارائه دوز چهارم واکسن که در حال حاضر توسط وزارت بهداشت در حال مطالعه است، یادآور شد که واکسیناسیون برای افراد شکننده همچنان ضروری است و تاکید کرد که "عفونت درست مانند واکسیناسیون مصونیت دائمی ایجاد نمی کند."
وی با بیان اینکه «جوانان در معرض هیچ چیز قرار نمی گیرند»، گفت: پس از پنج یا شش ماه، مصونیت نسبت به واکسن ضعیف شده است، بنابراین باید افراد را در معرض خطر واکسینه نگه داریم. به گفته این متخصص بیماریهای عفونی، راهبردی که دنبال شد درست نبود، زیرا باید تلاشها «روی مردم» متمرکز میشد. [...] واقعاً در معرض خطر، یعنی افراد بالای 60 سال و شکننده ترین.
اگر او هشدار داد که لازم است آن را برای نوبت چهارم "به حالت کار درآورد"، پروفسور توضیح داد که این کار برای فرانسوی ها که تازه دوز تقویت کننده خود را دریافت کرده بودند، فوراً ضروری نیست. "اگر در این مدت به کووید مبتلا نشده باشند، چهار یا شش ماه دیگر به آن نیاز خواهند داشت" زیرا عفونت "به عنوان یک تقویت کننده واکسن عمل می کند." او گفت، عفونتی که «احتمالاً برای محافظت در برابر شدت عفونت بعدی، مؤثرتر از واکسن خواهد بود». بنابراین، افراد واکسینه شده آلوده به ویروس از ایمنی طبیعی خود بهره مند خواهند شد. این واکسن در جلوگیری از ورود مجدد به بیمارستان موثر است، اما در جلوگیری از گردش ویروس موثر نیست. به همین دلیل است که تغییر به واکسن با Omicron چندان منطقی نیست، "اریک کومز اصرار داشت.
سخنان متخصص بیماری های عفونی در خصوص پاس واکسن مورد استقبال فلوریان فیلیپات قرار گرفت توییتراو که دلیل تشدید مخالفت ها با دستگاه جدید را در آن دید، گفت: «همه جا در حال حرکت است!». بحث ها در مورد تصویب جدید در مجلس ادامه یافت، بدون اینکه توافقی بین قانونگذاران و سناتورها در 13 ژانویه در جریان کمیته مشترک لایحه تصویب واکسن حاصل شد. مجلس ملی احتمالاً در آخر هفته یا اوایل هفته آخرین حرف را خواهد زد.
[ad_2]
مقالات مشابه
- مالیات جهانی مذاکرات تبصره به عنوان همه گیر بازدید خزانه دولت
- BREAKING: میلیون ها نفر از آمریکایی ها در خارج به فضا پس از ناسا به طور تصادفی باز ایرلاک بالا ستاد
- کرم ضد لک و روشن کننده پوست فور اور بلوم
- اتوبار بلوار تعاون, باربری بلوار تعاون
- آموزش نحوه هواگیری پکیج ایران رادیاتور مدل l24ff و دیگر مدلها ماهان سرویس
- Covid-19 مزایای زیست محیطی تبخیر به عنوان جهان بازگشایی
- مراقب کلاهبرداری اسباب بازی باشید
- روسیه علیرغم پیش بینی ها انتظار مازاد بودجه برای سال 2022 را دارد
- باربری اثاث کشی بلوار تعاون
- هنگ کنگ معترضان در نظر گرفتن خطرات بیشتری را به چالش پکن