کارشناسان سازمان جهانی بهداشت هشدار دادهاند که مبارزه با همهگیری کووید-19 با دوزهای تقویتکننده واکسنهای فعلی یک استراتژی قابل اجرا نیست و خواستار واکسنهایی هستند که بهتر از انتقال جلوگیری کنند.
"استراتژی واکسیناسیون بر اساس یادآوری های متعدد [des premiers vaccins] گروهی از کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) که مسئول نظارت بر واکسنهای کرونا هستند، در بیانیهای مطبوعاتی در 11 ژانویه گفتند که بعید است مناسب یا قابل اجرا باشد.
علاوه بر این، این متخصصان معتقدند واکسنهای مقابله با کووید 19 که تأثیر زیادی در انتقال و پیشگیری از عفونت دارد، علاوه بر پیشگیری از انواع جدی بیماری و مرگ، ضروری است و باید ساخته شود.
آنها گفتند که این امر تأثیر کووید بر سلامت را محدود می کند، اما همچنین "نیاز به اقدامات بهداشتی و اجتماعی قوی و گسترده".
در حالی که ما منتظر در دسترس قرار گرفتن چنین واکسنهایی هستیم و با توسعه ویروس SARS-CoV-2، ترکیب واکسنهای کووید فعلی ممکن است نیاز به بهروزرسانی داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که[ils] این گروه متخصص گفت که به ارائه سطوح توصیه شده WHO در برابر عفونت ها و بیماری های "ناشی از انواع مختلف از جمله Omicron" ادامه می دهد.
تنها بیش از شش هفته پس از شناسایی آن در آفریقای جنوبی، دادههای چندین کشور در دو نقطه به هم نزدیک میشوند: Omicron - که در دسته انواع خطرناک WHO قرار میگیرد - بسیار سریعتر از نوع غالب قبلی، دلتا، منتقل میشود و به نظر میرسد که آنها به طور کلی باعث اشکال خفیف این بیماری می شود.
کارشناسان سازمان جهانی بهداشت گفتند: «با این حال، دادههای بیشتری در مورد اثربخشی واکسنها، بهویژه از نظر بستری شدن در بیمارستان، بیماریهای شدید و مرگ و میر مورد نیاز است».
علاوه بر این، آنها خاطرنشان کردند که معلوم نیست این شدت کمتر ظاهری به دلیل ویژگیهای ذاتی واریانت است یا اینکه مربوط به این واقعیت است که جمعیتهایی را که قبلاً تا حدی توسط واکسن یا عفونت قبلی واکسینه شده بودند تحت تأثیر قرار میدهد.
فشارها
با این حال، Omicron در بسیاری از کشورها به طرز چشمگیری در حال پیشرفت است و موارد آن هر دو یا سه روز دو برابر می شود، چیزی که در نسخه های قبلی سابقه نداشته است.
به نظر می رسد جهش های Omicron باعث کاهش ایمنی آنتی بادی در برابر ویروس می شود. نتیجه: می تواند تعداد زیادی از افرادی که واکسینه شده اند را آلوده کند و افرادی را که قبلاً به ویروس آلوده شده اند دوباره آلوده کند.
کارشناسان WHO خواستار تغییراتی در ترکیب واکسنها هستند تا اطمینان حاصل شود که واکسنها در برابر بیماریهای بیشتر محافظت میکنند و همچنان معیارهای تعیینشده توسط این سازمان از جمله محافظت در برابر اشکال شدید کووید را رعایت میکنند.
به ویژه، آنها نیاز به واکسنها دارند که «بر پایه سویه» باشند. [...] نزدیک به گزینه های در گردش.»
کارشناسان همچنین بر این باورند که «تولیدکنندگان واکسن باید گامهای کوتاهمدتی برای توسعه و آزمایش واکسنها علیه انواع غالب بردارند و این دادهها را با سازمان جهانی بهداشت به اشتراک بگذارند».
این سازمان می خواهد در سال جاری به همه گیری پایان دهد. او گفت که برای دستیابی به این هدف، همه کشورها باید 70 درصد از جمعیت خود را تا اواسط سال 2022 واکسینه کنند. اما هنوز تا رسیدن به این هدف فاصله زیادی دارد.
بر اساس سرشماری که توسط خبرگزاری فرانسه از منابع رسمی انجام شده است، در سرتاسر جهان، بیش از 8 میلیارد دوز واکسن ضد کووید در حداقل 219 کشور یا منطقه تجویز شده است.
[ad_2]
مقالات مشابه
- توهین گاریدو به رئیسجمهور نسل Z پس از نمایش "Face à Baba" - RT به انگلیسی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- تاریخ کیکآف بار مجموعه ای برای شاهین' نمایشگاه برنامه
- وحشت حرفه ای پوکر بازیکن به طور ناگهانی نمی تواند به یاد داشته باشید که آیا Ace بهتر است از پادشاه
- با دنبال کردن 3 مرحله ساده، اسباب بازی نتایج بهتر را دریافت کنید
- سایت تجهیز یار کربن فعال
- سودان: پلیس هزاران معترض گاز اشک آور را متفرق کرد
- روزنامه جام جم (1400/04/06): دودکش دوباره به کار افتاد!
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چگونه برای بهبود در بالش بادی در 60 دقیقه