نخست وزیر طالبان گفت: «ما خواهان روابط اقتصادی خوب با کشورهای خارجی هستیم.
برای کمک تماس بگیرید. نخست وزیر افغانستان در اولین سخنرانی خود در 27 نوامبر به مردم گفت که طالبان خواهان روابط صلح آمیز با سایر نقاط جهان هستند و از سازمان های غیر دولتی بین المللی خواست تا افغانستان را برای فرار از فاجعه انسانی در زمستان امسال یاری دهند. محمدحسن آهوند در یک پیام صوتی از نزدیک به نیم ساعت صحبت کرد که چند روز قبل از از سرگیری مذاکرات بین دولت وی و مقامات آمریکایی در دوحه قطر، عصر از تلویزیون عمومی RTA پخش شد. او از زمانی که در 7 سپتامبر به نخست وزیری منصوب شد، مانند ملا هیبت الله آهندزاده، رهبر جنبش، که از زمانی که اسلامگرایان قدرت را در اواسط اوت به دست گرفتند، در انظار عمومی ظاهر نشد.
ملا آهوند، جنبش خود گفت: "ما نمی خواهیم در امور داخلی کشورهای خارجی مداخله کنیم، برای آنها مشکل ایجاد کنیم، ناامنی در داخل کشور ایجاد کنیم." در واقع، همواره «جهاد» خود را بر افغانستان متمرکز کرده است. نخستوزیر طالبان اخیراً در رسانههای اجتماعی محلی به دلیل سکوت طولانیاش در حالی که کشور با یک بحران اقتصادی جدی مواجه است و سازمان ملل از یک «بحران انسانی بزرگ» در اوایل زمستان بیم دارد، افزود: «ما همچنین خواهان روابط اقتصادی خوب با آنها هستیم».
اقتصاد در سقوط آزاد
تعهد طالبان به عدم حمله به کشورهای خارجی به ویژه به یکی از خواستههای اصلی آمریکاییها پاسخ میدهد: آنها به شدت علیه تروریسم بجنگند و دیگر میزبان گروههایی نباشند که احتمالاً به آمریکا حمله میکنند، مانند مورد القاعده در سال 2001.
طالبان در اواسط ماه اوت پس از عقب نشینی نظامی غرب و فروپاشی دولت افغانستان پس از 20 سال جنگ خونین، به قدرت بازگشتند. آنها در اواخر سال 2001 توسط یک ائتلاف نظامی بین المللی به رهبری ایالات متحده برکنار شدند و آنها را به دلیل پنهان کردن رهبران القاعده که چندین ماه قبل از حملات 11 سپتامبر انجام داده بودند مجازات کردند.
از آن زمان، واشنگتن دارایی های بانک مرکزی افغانستان را مسدود کرد و بانک جهانی و صندوق بین المللی پول کمک به کابل را متوقف کردند. اقتصاد افغانستان که در حال حاضر یکی از فقیرترین اقتصادهای جهان است که در جنگ 40 ساله تضعیف شده است، علاوه بر خشکسالی های اخیر و تا آن زمان تحت تاثیر کمک های بین المللی قرار گرفته است، در سقوط آزاد به سر می برد.
به ملت خسته ما کمک کن
در دوحه، طالبان دوباره خواستار لغو این تحریم ها و از سرگیری کمک های بین المللی خواهند شد. ملا آهوند توضیح داد: «ما در مشکلات غرق میشویم، سعی میکنیم قدرت کافی برای ریشهکن کردن مردم خود از بدبختی داشته باشیم» و «از سازمانهای غیردولتی بینالمللی میخواهیم که دست از کمک نکشند» تا به ملت خستهمان کمک کنند. در غیاب کمک های گسترده دوجانبه - هنوز هیچ کشور خارجی طالبان را به رسمیت نشناخته است، زیرا غرب تاکنون با تروریسم مرتبط بوده است - زنجیره سازمان های غیردولتی در حال حاضر یکی از عملی ترین راه ها برای انتقال کمک ها به افغانستان است.
آمریکایی ها همچنین از طالبان می خواهند که دولت خود را متنوع کرده و به حقوق اقلیت ها و حقوق زنان و دخترانی که از زمان بازگشت به قدرت تا حدی از تحصیل و اشتغال محروم بوده اند، احترام بگذارد. مولا آهوند گفت که امیدوار است دختران بیشتری بتوانند به مدرسه بازگردند، در حالی که به وضوح ترجیح خود را به "آموزش اسلامی" به جای "مدرن" نشان می دهد.
[ad_2]
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چگونه Georgia Tech داوطلبانه برنامه تمرین آمد و با هم
- حقایق کثیف درباره مواد شیمیایی فاش شد
- بسته بندی اصولی
- برای راما یاد، فرانسه بیشتر "عظمت قطعی" خود را مدیون نفوذ خود در آفریقا است - RT en français
- سابق بریوز All-Star ضربت Pocoroba می میرد
- 10 نکته برای مواد شیمیایی که میتوانید امروز استفاده کنید
- میانبرهایی به اسباب بازی که فقط عده کمی از آن اطلاع دارند
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- رئیس جمهور فیلیپین صدای خود را بلند می کند - RT به زبان فرانسوی