کمبود اعتماد به نفس مشکلات زیادی را در رفتار و شخصیت ایجاد میکند. به همین دلیل شناخت نشانه ها و علائم کمبود اعتماد به نفس در همه افراد ضرورت دارد. گاهی رفتارهایی از ما بروز می کند که حتی خودمان را هم آزار می دهد. اما نمی دانیم ریشه این رفتارها کجاست. خواندن مطالبی در مورد نشانه های کاهش اعتماد بنفس می تواند به شما کمک کند تا شخصیت خود را ارتقا دهید.
خودساخته از جمله وب سایت هایی است که به موضوع اعتماد به نفس پرداخته است. در ادامه به این مطلب بیشتر می پردازیم.
بررسی گوشی همراه در جمع های اجتماعی
یکی از نشانههای کاهش اعتماد به نفس در برخی از افراد به دست گرفتن گوشی همراه در هر شرایطی است. اگر در جمع های دوستانه نمی توانید خود را از گوشی جدا کنید، مطمئنا به کمبود اعتماد به نفس مبتلا شده اید. بیشتر افرادی که به این مشکل مبتلا هستند سعی دارند با چک کردن گوشی خلاء عاطفی خود را کتمان کنند.
عقب نشینی از نظرات برای جلب نظر دیگران
یکی از نشانه های کمبود اعتماد به نفس اینست که در مکالمات به راحتی عقب نشینی کنید. وقتی در حال گفتگو هستید و حق با شماست نباید به راحتی حق را به دیگران بدهید. این کار می تواند نشانه ضعف درونی شما باشد. هر چند بحث کردن، دعوا کردن و مجادله را توصیه نمی کنیم، اما نباید به راحتی از نظرتان عقب نشینی کنید.
اگر قادر به «نه» گفتن نیستید
یکی دیگر از نشانه های نبودن اعتماد به نفس در بسیاری از افراد نداشتن قدرت «نه» گفتن است. متاسفانه در شرایطی که قادر به برآورده کردن درخواست دیگران نیستید اگر نتوانید به آن ها نه بگویید در واقع به کمبود اعتماد به نفس مبتلا هستید.
اگر بدون آرایش نمی توانید خانه را ترک کنید
یکی دیگر از نشانه های کمبود اعتماد به نفس اینست که نتوانید با ظاهری معمولی در اجتماع ظاهر شوید. اگر نمی توانید بدون لباس های شیک یا ارایش وارد اجتماع شوید، مطمئنا از کمبود اعتماد به نفس رنج می برید.
واکنش نشان دادن به انتقادات دیگران
اگر کسی از شما انتقاد سازنده دارد ولی شما به شدت در مقابل او واکنش نشان می دهید، از کمبود اعتماد به نفس رنج می برید. وقتی همکارتان در مورد کار کردن به شما ایراد می گیرند در حالی که می دانید ایراد آنها درست است، به او پرخاشگری می کنید. این رفتار علامتی از نبود اعتماد به نفس است. در چنین شرایطی قبل از واکنش نشان دادن ابتدا 3 شماره بشمارید و سپس پاسخ دهید.
بلاتکلیف بودن در تصمیمات ساده
وقتی به ساده ترین کارهای روزانه می رسید اگر قدرت تصمیم گیری مستقل ندارید، می تواند یکی از نشانه های کمبود اعتماد به نفس باشد. بهترین کار اینست که قدرت استقلال تصمیم گیری خود را افزایش دهید. از گفتگوی درونی منفی دور شوید. افکار خود را تحت کنترل درآورید. استرس خود را در چنین شرایطی کاهش دهید تا بتوانید به نحوه بهتری تصمیم گیری کنید.
اگر زود تسلیم می شوید
اگر در مقابل سختی ها خیلی زود تسلیم می شوید و از اهداف و رویاهای خود دست می کشید، یعنی اعتماد به نفس کافی ندارید. در واقع یعنی روحیه خودباوری شما خیلی ضعیف است.
اگر زیاد خود را با دیگران مقایسه می کنید
یکی دیگر از علائم کمبود اعتماد به نفس اینست که زیاد خود را با دیگران مقایسه می کنید. چنین رفتاری به مرور زمان شما را از خود دلزده می کند. شما در چنین شرایطی دیگران را بهتر از خود می دانید. پس باعث می شود تا خود را با آنها مقایسه کنید.
مقالات مشابه
- Khezri بیشتر حمایت اما هنوز هم باید یک تیم
- بریتانیا: درگیری با پلیس در جریان تظاهرات علیه اقدامات بهداشتی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- میان ایالات متحده فشار اسرائیل را رد چینی پیشنهاد برای عمده زیرساخت های پروژه
- این 13 نقل قول های الهام بخش به شما امکان می دهد زنده بمانید در استخر پیش ساخته جهان
- ویژگی های لباس بچگانه
- Coronavirus خفته در مکان های که در آن آن را به حال همه از بین رفت اما
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- As Covid-19 Fatigue Fuels Infections in Europe, Italy Resists Second Wave
- مکزیک کارتل توزیع Coronavirus کمک به جلب حمایت