
یوساکو مائزاوا میلیاردر ژاپنی و دستیارش با همراهی یک فضانورد از کیهان بایکونور روسیه در 8 دسامبر بلند می شوند. آنها باید برای اقامت 12 روزه به ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) بپیوندند.
دو شهروند ژاپنی، میلیاردر یوساکو مائزاوا و دستیارش یوزو هیرانو، در 8 دسامبر از کیهان بایکونور روسیه با موشک سایوز به پرواز درآمدند. آنها با همراهی فضانورد الکساندر میسورکین، که مسئول خلبانی است، باید برای اقامت 12 روزه به ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) بپیوندند.
این پرواز دو ماه پس از سفری به ایستگاه فضایی بینالمللی توسط خدمه روسی از جمله یولیا پرسیلد بازیگر و کارگردان کلیم چیپنکو به عنوان بخشی از ساخت فیلم صورت میگیرد. چالش.
سفر ISS: مبالغ هشت رقمی
علاوه بر مأموریت های علمی که میزبانی آن است، اعزام افراد به ایستگاه از بعد مالی قابل توجهی نیز برخوردار است، زیرا منبع درآمد مهمی برای طرفین در این فرآیند است. هزینه چنین سفرهایی چه با موشک های روسی و چه آمریکایی چند ده میلیون یورو تخمین زده می شود.
با توجه به آشفتگی بودجه در مورد ISS، این بعد مالی بیش از هر زمان دیگری مرتبط است. در حالی که بهره برداری از ایستگاه در مجموع سالانه چندین میلیارد دلار مصرف می کند - که توسط ذینفعان به ضرر سایر پروژه های فضایی خرج می شود - هر کدام راه حل هایی ارائه می دهند که به تدریج به سمت خصوصی سازی ایستگاه می روند.
[ad_2]
مقالات مشابه
- بوریس جانسون - RT به فرانسوی پاسخ می دهد که برای چهار بریتانیایی منتشر شد
- مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا 2022 + شرایط، هزینه ها و روش ها
- 19 توییتهایی از Audubon Society/باراک اوباما توییتر دشمنی
- بری در خانه
- Ginsburg Clerks Wheel Filing Cabinets Into Capitol As Per Late Justice’s Wish To Finish Some Work Before Burial
- اسباب بازی تغییرات: 5 عملی پیشنهادات
- تاریخچه شرکت آدیداس/ ادیداس Adidas و نحوه تشکیل آن
- اریک مغلوب ساختن پیشی جستن درخواست ملاقات با بارون برای تعیین اینکه آیا آنها در حال عمو و برادرزاده یا برادر و یا چه
- 7 علت اصلی داغ شدن موتور جاروبرقی که باید بدانید + راه حل رفع آن در نمایندگی SAMSUNG
- چندین شهرداری در سن سن دنیس قربانی یک حمله سایبری بزرگ شده اند