سیر سیاه؛ خواص، مقایسه با سیر معمولی، طرز تهیه در منزل

انسان ها از گذشته های دور با شناخت و دسته بندی این نوع از گیاهان دارویی تلاش می کنند که فراورده های مختلفی را برای مصارف افراد تهیه کنند. آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است. از خواص سیر سیاه برای درمان و بهبود زود انزالی استفاده میشود.خواص سیر سیاه در ترکیب با سایر گیاهان مانند جوز هندی و میخک برای درمان زود انزالی موثرتر است. برخی از این شرکت ها بر روی محصولات خاص دکتر بیز تاکید دارند و برخی دیگر، فروشگاه های اینترنتی محصولات دکتر بیز را به صورت انحصاری در دست خود دارند. پرندگان با حضور شما احساس ترس میکنند و در خانههای خود از دور شما را نظاره خواهند کرد. پس از این حلوای شما آماده بوده و می توانید صبح یا شب یا قبل از جماع یک قاشق غذاخوری از آن میل نموده تا مشکل زود انزالی شما برطرف شود.

برای داشتن حداکثر مزایا ، می توانید هر روز 3-4 حبه سیر سیاه را میل کنید. یکی از مشهورترین فواید سیر داشتن خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی است. این نوع از سیر به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی و همچنین داشتن ویتامین C، میزان قدرت بدن را در برابر بیماری ها و بالا برده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. کاهش خطر ابتلا به سرطان، تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد قلب، محافظت از سلولهای کبدی، کاهش کلروسترول خون، کاهش غلظت خون، کاهش التهاب و درمان سرماخوردگی و آلرژی، کاهش استرس و آرامش اعصاب. هجوم حشرات، فساد بر اثر باران و آلودگی با خاک و مواد دیگر همراه با وزش باد موارد دیگری هستند که مزیت این روش را کاهش می دهند. هنگامیکه برگهای سیر زرد یا قهوهایرنگ شده، علائم خشکی را نشان میدهند و شروع بهافتادن میکنند درحالیکه هنوز برگهای سبز دیگری روی گیاه باقی ماندهاست (تقریباً ۴۰٪ برگها ازبینرفتهاند) زمان برداشت فرارسیدهاست.

این محصول در یک فرآیند کاملا طبیعی تخمیر شده، بدون بو است و طعم و مزه ای شبیه به انجیر دارد. فرآیند تخمیر که در سیر سیاه رخ میدهد باعث بوجود آمدن آنتی اکسیدان های از جمله پلی فنول ها و فلاوونوئیدها میشود که این ترکیبات برای بدن بسیار مفید بوده و خاصیت سیر سیاه را نسبت به سیر سفید چند برابر میکند. سیر سفید حاوی ترکیبی به نام آلیسین میباشد که باعث بوی تند سیر خام میباشد و در فرآیند تخمیر، آلیسین تبدیل به آنتی اکسیدان هایی از جمله پلی فنول ها و فلاوونوئید ها میشود که باعث بوجود آوردن خواص ویژه سیر سیاه میگردد. در این فرایند بافت سیر نرم و ژله ای و طعم آن شیرین شده و بوی آن از بین می رود. همچنین بافت سیر سیاه نرم تر از سیر خام بوده و حالت ژله ای کمتری دارد. سیر سیاه از تخمیر پیازگل سیر تازه از طریق دستگاه های پیشرفته با حرارت دادن و رطوبت کنترل شده تهیه میشود. اسید های آمینه ی موجود در سیر سیباه برای عضله سازی و رشد موثر است. این خاصیت انرژیزا بودن باعث میشود، مصرف سیر سیاه قبل از خواب توصیه نگردد.

رطوبت هوا مسلماٌ در سرعت خشک شدن محصول موثر است که آن را می توان با مخلوط کردن نسبت معینی از هوای در حال گردش با هوای تازه کنترلکرد . از جمله معجون سیر سیاه که میتوان آن را به صورت تنها و یا در کنار غذا مصرف نمود و در آن ترکیبات دیگری علاوه بر سیر وجود دارد که بر انرژی زایی آن میافزاید، یا اینکه سیر سیاه خشک که بیشتر برای خام خوری میتوان مصرف نمود. ۵- سیر سیاه بایادی قبل از ارسال برای مشتری در شرایط مناسب و در سردخانه نگهداری می شود تا سیر سیاه خواص خود را حفظ کرده و خریدار فرصت کافی برای مصرف آن را داشته باشد. به گفته کارشناسان بهداشت ، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی موجود در سیر سیاه می توانند به طور موثر سطح تری گلیسیرید را در خون کاهش دهند و قند را مدیریت کنند و همچنین در کنترل وزن کمک کنند.

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد سیر سیاه باعث لاغری میشود لطفا به بازدید از وب سایت ما.

دانلود رایگان مقاله

ایندکسر