رستوران در ایتالیا آماده سازی برای بازگشایی, اما قوانین اضافه کردن اضطراب

توسط جیووانی Legorano نزدیک جیووانی Legorano بیوگرافی @glegorano جیووانی.legorano.16 جیووانی.

توسط ISTGAHESHOMAREYEK در 27 اردیبهشت 1399

رم—Giacomo Nitti در نهایت اجازه داده می شود به بازگشایی رستوران خود را در مرکز رم در هفته آینده به دولت ایتالیا به تدریج آسانسور دو ماه در سراسر کشور مستند با هدف مبارزه با کروناویروس جدید.

اما او تصمیم گرفته است به صبر قبل از پرتاب باز کردن درب به Osteria دل'Ingegno که نشسته پرتاب یک سنگ از پانتئون و در خدمت معمولی روم ظروف مانند ماکارونی تمام'amatriciana.

با گردشگران تقریبا از بین رفته اند و بسیاری از ایتالیایی ها تلاش در فروپاشی اقتصادی در آورده با این بیماری همه گیر آقای Nitti انتظار ندارد به اندازه کافی مهمانان به حکم هزینه های اضافی و بدون هیچ زحمتی در حال حاضر مورد نیاز رستوران ها. تحت قوانین جدید او را مجبور به نگه داشتن مهمانان بیش از 3 فوت از هم فاصله خود را از 10 ، 000 فوت مربع رستوران و باید دور بیندازید منوها پس از هر بار استفاده.

"ما در حال مجاز به بازگشایی اما ما در معرض خطر شکستن گردن ما گفت:" آقای Nitti. گفت: "صبر کنید و ببینید که چگونه دیگر رستوران ها انجام می دهند و ممکن است در ماه ژوئن.

رستوران های ایتالیایی و کافی نت ها—موسسات مرکزی به این کشور هویت و اقتصاد در حال ظهور از مستند به یک دنیای جدید است.

بسیاری از تکیه بر گردشگران خارجی بسیاری از آنها ممکن است تمایلی به سفر به ایتالیا برای ماه می باشد. دولت جدید قوانین است که با هدف محافظت از شام و کارگران از گسترش coronavirus غارت بسیاری از رستوران ها از جو است که به آنها جذابیت خود را در حالی که با اضافه کردن هزینه های است که می تواند آن را غیرقابل دفاع به بازگشایی شده است.

'ما در حال مجاز به بازگشایی اما ما در معرض خطر شکستن گردن ما' می گوید: آقای Nitti در رستوران شنبه.

عکس: نادیا Shira کوهن برای وال استریت ژورنال

ایتالیایی اقتصاد تنظیم شده است به قرارداد با بیش از 9 درصد در سال جاری با توجه به کمیسیون اروپا. رستوران و بار, بخش حساب برای 3 درصد از اقتصاد و اشتغال 1.2 میلیون نفر قبل از همه گیر با توجه به رستوران انجمن صنعت Fipe.

ایتالیایی کافه ها و رستوران ها را از دست داده اند حداقل €25 میلیارد دلار ($27 میلیون) فروش یا حدود 28 درصد معمول سالانه, فروش, دلیل خاموش شدن با توجه به Fipe. این می تواند فشار حدود یک ششم از ایتالیا رستوران ها و کافه ها و یا 50,000 این رسانه ها به ورشکستگی Fipe گفت.

جدید بازگشایی قوانین می تواند کشش رستوران های بسیاری از آن را در کاغذ نازک حاشیه حتی در زمان خوب به نقطه شکستن.

درک Coronavirus

  • آنچه ما می دانیم در مورد ویروس
  • مرور زندگی خود را
  • زنده به روز رسانی: Coronavirus و کسب و کار
  • حقایق در مورد کوروناویروس (en Español)

شام باید اقامت حداقل یک متر از یکدیگر است. فضای بین جداول می تواند کاهش می یابد و اگر موانع پلاستیکی استفاده می شود برای ایجاد اتاقهای جداگانه به آنها. تنها با استفاده از کاغذ منوها مجاز به دست. متناوبا منوها می توان نوشته شده بر روی تخته حلق آویز بر روی دیوار و یا در دسترس ساخته شده در نرم افزار. همه قابل استفاده مجدد ابزار مانند shakers نمک و روغن زیتون کوزه باید ضد عفونی پس از هر بار استفاده.

اما به عنوان کافه ها و رستوران ها به طور متوسط فقط از 1000 فوت مربع در اندازه و صندلی 62 جدید اجتماعی فاصله قوانین می تواند حذف به 2.7 میلیون صندلی یا 40 درصد از مجموع با توجه به Fipe.

قوانین دولت جدید شد ارسال شده در اوایل روز شنبه, شل اولیه دستورالعمل های تعیین شده توسط مقامات بهداشتی که Fipe می گوید می خواهم که حذف بیش از یک میلیون صندلی اضافی تحت فشار قرار دادند و بسیاری از رستوران ها بسته.

"این ایده آل نیست. ما همچنین می دانیم که آن را به خوبی در حالی که قبل از مشتریان شروع به آمدن اما ما نمی تواند استثنا زمانی که همه باید اعمال اجتماعی فاصله" گفت: Luciano Sbraga Fipe معاون مدیر.

میشل Grieco شده است مسابقه برای انطباق پیتزا فروشی خود را به قوانین جدید در زمان بازگشایی دوشنبه.

عکس: نادیا Shira کوهن برای وال استریت ژورنال

بسیاری از صاحبان رستوران در سراسر کشور نبودند خوشحال در مورد قوانین جدید.

در میلان ده ها اعتراض در خارج از شهر اصلی ایستگاه قطار شنبه گفت که قوانین جدید نیست و روشن است که تمام بخش بوده است به شدت ضربه توسط این مستند اقدامات است.

میشل Grieco مالک رستوران و پیتزا فروشی Chicco دی Grano در مرکز رم در محله مونتی تلاش میکردند در حالی که جای خود را بسته و به مدت دو ماه.

"این زندگی من است," او گفت:. "محدود بودن در خانه با رستوران بسته بود. من تا به حال مشکل به خواب رفتن در شب."

به اشتراک گذاری افکار خود را

چگونه می توانم شما احساس می کنید در مورد این ایده از ناهار خوری خارج تحت اجتماعی-فاصله محدودیت ؟ پیوستن به مکالمه زیر.

آقای Grieco شده است مسابقه برای انطباق پیتزا فروشی به قوانین جدید در زمان بازگشایی دوشنبه. او کاهش تعداد صندلی های داخل سالن به حدود 50 از 120. او را تنظیم مجدد جداول خارج به جای حدود یک سوم از نرمال تعداد مهمانان است. او صرف €120 برای چهار بشکه مطابق با اصول بهداشتی ژل برای مشتریان و کارگران فقط از طریق هفته اول.

یک نگرانی بزرگ این است که آیا مشتریان هنوز هم می خواهد به شام خوردن میان چنین محدودیت.

Keti کامنیکا مدیر Cybo یک osteria و شراب نوار در مرکز رم شوخی که اقدامات ممکن را به مشتریان احساس آنها در حال رفتن به دکتر. "تمام خواهد شد که از دست رفته است, مالش," او گفت:, chuckling زیر ماسک صورت.

ایتالیا بازگشت

  • آهسته به کسب و کار ایتالیا را قطب اقتصادی نمی تواند لرزش Coronavirus (21 آوریل)
  • ایتالیا به نظر می رسد به سهولت Coronavirus مستند شک و تردید باقی بماند در مورد آمادگی خود را (آوریل 26)
  • ایتالیایی آماده شدن برای بازگشت به کار, اگر آنها می توانند مراقبت از کودکان (ممکن است 2)
  • برای همه آن Coronavirus اشتباهات ایتالیا ارائه می دهد امید برای دیگر دموکراسی (8 مارس)

خانم کامنیکا است با توجه به استفاده از پلاستیک موانع به جداول جداگانه و به حداکثر رساندن فضا در داخل نوار شراب اما نمی توانیم آنها را در لحظه و نگرانی آنها را بیشتر خراب کردن جو از محل خود.

"ما هیجان زده برای راه اندازی مجدد اما ما نمی تواند انتظار می رود برای باز کردن و همان جو را به عنوان قبل از. ما باید آن را گام به گام. سلامت همراه اول," او گفت:.

تجربه در اسپانیا می دهد foretaste از چه رو ایتالیایی رستوران. اسپانیایی رستوران ها و کافه ها با خارج از مناطق ناهار خوری شروع به بازگشایی در بخش هایی از کشور ممکن است 11.

از کسانی که می تواند باز کرده اند و 80 درصد باقی مانده بسته با توجه به اسپانیایی کنفدراسیون کسب و کار مهمان نوازی.

مردم میل در اطراف Piazza della Madonna dei Monti در روز شنبه. ایتالیا جدید بازگشایی قوانین می تواند کشش برخی از رستوران ها به نقطه شکستن.

عکس: نادیا Shira کوهن برای وال استریت ژورنال

سخت محدودیت مانند استفاده از تنها نیمی از کرسی از منطقه خارج آن را دشوار برای بسیاری از آنها به سود این گروه گفت: به عنوان تراس و پاسیو به طور کلی تنها مکمل اصلی کسب و کار در داخل خانه.

"باز کردن یک عمل و ایمان" گفت: Jesús فرانسیسکو گارسیا صاحب نوار Chamartín در یوتیل نزدیکی شرقی شهرستان اسپانیایی از والنسیا. "من امیدوارم که من اشتباه می کنم اما این رفتن به یک زمان بسیار طولانی برای بازگشت به حالت عادی است."

بسیاری از ایتالیایی همکاران آقای گارسیا احساس به همان شیوه.

"مردم به نظر می رسد هنوز هم ترس به بیرون رفتن گفت:" نیکولا Lanciano اجرا می شود که یک بار و دو pizzerias در کالابریا در جنوب ایتالیا. او در حال حاضر کاهش می یابد نشسته فضا با 40% و راه اندازی مطابق با اصول بهداشتی ژل نقاط در داخل خود ، "سوال ما همه تعجب است: به هر کسی نشان می دهد؟"

نوشتن به جیووانی Legorano در giovanni.legorano@wsj.com

کپی رایت ©2020 Dow Jones & Company, Inc. تمام حقوق محفوظ است. 87990cbe856818d5eddac44c7b1cdeb8



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن