خرید عمده روغن

خرید عمده روغن روغن ها و چربی های خوراکی قسمت قابل توجهی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند و بیش از 90٪ روغ

توسط ISTGAHESHOMAREYEK در 1 تیر 1400
خرید عمده روغن روغن ها و چربی های خوراکی قسمت قابل توجهی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند و بیش از 90٪ روغن های خوراکی تولید شده در سراسر جهان به عنوان غذا یا به عنوان بخشی از فرمولاسیون های غذایی استفاده می شوند. خواص روغن ها و چربی های مورد استفاده در تغذیه انسان باید به گونه ای باشد که سلامتی مصرف کننده را به خطر نیندازد ، بنابراین توجه به کیفیت روغن ها یا محصولات حاوی روغن های خوراکی بسیار مهم است. تشخیص دقیق این نوع تقلب به روشهای ابزاری و آزمایشگاهی نیاز دارد اما در برخی موارد روشهای ساده ای وجود دارد که کاربر می تواند با استفاده از روغن با دقت بیشتری خرید عمده روغن از آنها استفاده کند که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است. روغن ها و چربی ها از زیر گروه های مهم لیپیدها هستند که از نظر مایع یا جامد بودن در دمای اتاق متفاوت هستند. چربی ها معمولاً منشأ حیوانی دارند و به صورت جامد هستند ، در حالی که روغن ها منشا گیاهی دارند خرید عمده روغن و به صورت مایع هستند. ترکیب اصلی روغنها تری اسیل گلیسرول است و از نظر تنوع و توزیع اسیدهای چرب در روغنهای مختلف متفاوت است. با این حال خرید عمده روغن، برخی از عناصر کمیاب ، مانند ترکیبات فنلی ، استرول ها ، ویتامین های محلول در چربی و غیره ، آنها را از یکدیگر متمایز می کند. یکی از نمونه های متداول تقلب در روغن ، جایگزینی روغن های ارزان با روغن های گران قیمت خرید عمده روغن است. به عنوان مثال خرید عمده روغن، روغن های گیاهی مانند کلزا ، سویا ، آفتابگردان یا روغن کلزا جایگزین روغن زیتون یا نارگیل می شوند یا می توانند در مخلوطی به نام روغن زیتون خالص یا روغن نارگیل فروخته شوند. روغن زیتون روغن زیتون سالم به رنگ سبز یا زرد مایل به سبز است ، در حالی که بیشتر روغن های گیاهی تصفیه شده زرد هستند. روغن زیتون سالم همچنین بوی میوه یا علف تازه می دهد. آنها قابل اعتماد نیستند زیرا خرید عمده روغن شما می توانید برخی مواد افزودنی را به روغنهای گیاهی مانند رنگها یا روغنهای اساسی اضافه کنید تا این شباهت ایجاد شود. یکی از بهترین راه های تشخیص روغن زیتون سالم ، احساس تلخی ، وضوح و وضوح پس از امتحان آن است ، زیرا سایر روغن های گیاهی باعث این احساس نمی شوند. روغن نارگیل برای یافتن روغن نارگیل خالص ، می توانید آن را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت 30 دقیقه در یخچال (نه در فریزر) قرار دهید. اگر روغن نارگیل خالص باشد ، در این زمان همه چیز سفت و یک دست می شود. در غیر این صورت ، یک لایه خرید عمده روغن جداگانه از مایع روی سطح تشکیل می شود. روغن نخل یکی دیگر از کلاهبرداری های رایج جایگزینی روغنهای ارزان قیمت مانند روغنهای گیاهی هیدروژنه یا روغن پالم با چربی شیر در محصولات لبنی مانند کره ، خامه و پنیر پیتزا است. استفاده از روغن های گیاهی هیدروژنه از سال 2018 به دلیل وجود اسیدهای چرب ترانس که معمولاً در طی فرآیند هیدروژناسیون تشکیل می شوند اما هنوز توسط برخی از کارخانه های ایران مصرف می شوند ، توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده ممنوع شده است. اسیدهای چرب ترانس خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گرفتگی عروق را حتی بیش از چربی های حیوانی افزایش می دهد. علاوه بر اثرات مضر بر سلامتی مصرف کننده ، در صورتی که در لیست مواد تشکیل دهنده برچسب مواد غذایی ذکر نشده باشد خرید عمده روغن، این تقلب محسوب می شود. عوارض جانبی جایگزینی روغن پالم با چربی شیر بسیار کمتر از روغنهای گیاهی هیدروژنه با محتوای بالای اسیدهای چرب ترانس است که در بسیاری از کشورها رایج است ، اما ذکر مواد در برچسب محصول برای اطلاع مصرف کنندگان ضروری است. روغن پالم به دلیل دارا بودن نشنال ایران اسیدهای چرب اشباع بالا ، خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد ، که خود چربی شیر نیز خرید عمده روغن اعمال می شود. روغن های سرخ کردنی نگرانی دیگر مصرف کنندگان کیفیت روغن های سرخ کردنی است. روغن های سرخ کردنی پایداری و ثبات بیشتری نسبت به روغن های مایع دارند و برای پخت و پز استفاده می شوند. به منظور افزایش مقاومت روغنهای گیاهی در برابر درجه خرید عمده روغن حرارتهای بالا و مناسب ساختن آنها به عنوان روغنهای سرخ کردنی ، ممکن است مخلوطی از روغنها با محتوای کم اسیدهای چرب اشباع نشده یا چند غیر اشباع استفاده شود یا روغنها تا حدی هیدروژنه شوند. با روغن پالم یا روغن حیوانی. گفتنی است ، جهت اطلاع مصرف کننده ، ذکر اجزای تشکیل دهنده روغن سرخ کردنی بر روی برچسب وی ضروری است. برای تشخیص وجود روغن نباتی جامد یا روغن نخل در روغن سرخ کردنی کافی است روغن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. قسمت جامد رسوب شده در ته بطری یا کدورت ایجاد شده در روغن ، ممکن است نشان دهنده وجود روغن هیدروژنه یا روغن نخل در روغن سرخ کردنی باشد. البته این امر در بطری های مات قابل تشخیص نیست و در این موارد لازم است ابتدا مخزن روغن را به خوبی تکان دهید و خرید عمده روغن سپس مقداری از محتوای آن را به یک ظرف شیشه ای یا شیشه ای منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید. برخی از روشهای اصلی خرید عمده زیتون ذکر شده تشخیص کیفیت روغنها برای مصرف کننده است اما این روشها بسیار ساده و اساسی هستند و برای اقدامات پیشگیرانه اولیه کاربر خرید عمده روغن تا زمان تشخیص
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن