شیوه پخت غذای چینی فیله میگو صورتی و گردوی عسلی

میگو گردوی عسلی یک غذای پرطرفدار چینی-آمریکایی است. این میگوی آبدار ترد است که با سس خامه‌ای عسل-مایو پوش

توسط ISTGAHESHOMAREYEK در 20 فروردین 1401

میگو گردوی عسلی یک غذای پرطرفدار چینی-آمریکایی است. این میگوی آبدار ترد است که با سس خامه‌ای عسل-مایو پوشیده شده و روی آن گردوی کاراملی‌شده قرار داده شده است. این یک پیش غذای خوشمزه است یا وقتی با برنج سفید بخارپز میل شود، خوراکی سیرکننده ای است که خیلی ها آن را دوست دارند.

برای خرید فیله میگو صورتی بوشهر تازه و صید روز در سایزهای متوسط و درشت اینجا کلیک کنید.

خوردن این غذا در رستوران می تواند بسیار گران باشد. بعلاوه، نسخه رستوران از میگوهای کوچکی استفاده می کند که به شدت کوبیده شده و با سس زیاد آغشته شده اند. درست کردن آن در خانه نه تنها مقرون به صرفه است، بلکه می توانم آن را همانطور که دوست دارم با استفاده از مواد باکیفیت تهیه کنم.

 

من ابتدا این دستور غذا را در سال 2017 منتشر کردم و اخیراً بخش شربت دستور را تغییر دادم. من متوجه شدم که شربت شکر گردو اگر دما و زمان بندی درست را نداشته باشم، متبلور می شود. گرم کردن شکر همیشه بسیار مشکل است. من متوجه شدم که افزودن نوع دیگری از شکر، در این مورد، شربت ذرت، به مخلوط با موفقیت از کریستال شدن جلوگیری می کند. این کار نیاز به یک دماسنج شیرینی برای اندازه گیری دمای دقیق را از بین می برد و من در زمان بندی کمی آزادی عمل دارم. افزودن مقدار کمی از شربت ذرت به شربت شکر یک بالشتک خطا می دهد و شربت را بی اشتباه می کند.

 

دستور العمل قابل چاپ

دستور غذای چینی: میگو گردوی عسلی

عناصر

میگو

1 پوند میگو سایز متوسط ​​(اندازه 21 تا 25؛ پوست کنده و جدا شده)

1/4 قاشق چایخوری نمک دریا

1/8 (پنجره) فلفل سیاه یا سفید آسیاب شده

گردو قندی

 

نصف گردو 1/2 پیمانه

1/4 فنجان آب

شکر سفید گرانول 1/2 فنجان

1 قاشق غذاخوری شربت ذرت سبک

خمیر میگو / سرخ کردن عمیق

 

4 عدد سفیده تخم مرغ

نشاسته ذرت 1/3 فنجان

روغن برای سرخ کردن عمیق

سس عسل

 

3 قاشق غذاخوری سس مایونز

1 قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده

دستورالعمل ها

میگو را با نمک و فلفل سیاه/سفید آسیاب شده مرینیت کنید. به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.

در این فاصله، گردوی قندی را درست کنید. یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. گردو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه طرف آن برشته شود (30 ثانیه تا 1 دقیقه). گردوهای برشته شده را به یک کاسه کوچک منتقل کنید.

در ماهیتابه خالی، شربت شکر را درست کنید. آب، شکر و شربت ذرت را اضافه کنید. مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس روی حرارت زیاد بگذارید تا مخلوط کاملا حل شود. وقتی مخلوط شروع به رنگ شدن در لبه های تابه کرد، گردو را اضافه کنید و به طور یکنواخت هم بزنید. گردوها را جداگانه روی کاغذ روغنی بریزید و بین هر نصف گردو فاصله بگذارید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود.

در یک کاسه متوسط، سفیده تخم مرغ و نشاسته ذرت را با همزن بزنید تا نشاسته ذرت کاملا حل شود. میگوهای ترشی شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پوشش داده شود.

 

روغن را برای سرخ کردن در قابلمه گرم کنید. برای جلوگیری از چسبندگی میگوهای کوبیده شده را یکی یکی داخل آن بریزید. پس از پخته شدن (حدود 1 تا 2 دقیقه)، میگوها را به یک بشقاب با حوله کاغذی یا توری سیمی منتقل کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

در یک کاسه بزرگ، سس مایونز، عسل و شیر تغلیظ شده را با هم مخلوط کنید. میگوی سرخ شده و گردوی قندی را اضافه کنید. هم بزنید تا به طور یکنواخت با مخلوط آغشته شود. به ظرف سرو منتقل کنید و برای بهترین نتیجه بلافاصله سرو کنید.

آخرین مطالب