میوه خشک را چگونه تهیه کنیم که رنگش تغییر نکند؟

اساسی دقت به اینکه به طور معمول هر کیلو میوه خشک حاصل 10 کیلو میوه نو می باشد ، در صورتی که بتوان به قیمت اکثر

توسط ISTGAHESHOMAREYEK در 2 بهمن 1400
اساسی دقت به اینکه به طور معمول هر کیلو میوه خشک حاصل 10 کیلو میوه نو می باشد ، در صورتی که بتوان به قیمت اکثر هر کیلو میوه نو را به بها حدوداً 7 تا 10 هزار تومان خریداری کرد ، 10 کیلو از میوه تقریبا هزینه ای هم اندازه 70 تا 100 هزار تومان خواهد شد . بطور کلی از لحاظ بسیاری از کارآفرینان این راستا ، در شکل جذب بازار هدف مناسب به جهت ایجاد چیپس میوه جات توجیه اقتصادی بشدت بالایی را شاهد خوا‌هیم بود . کلیدی توجه به نکته ها بالا ارزش آخرین فرآورده تولید شده علاوه بر پوشش دهی هزینه های اولیه می بایست در حدی باشد که بتواند سهمی از بازار را در دست گیرد . برهمین پایه میانگین بها زردآلوی خشک مبلغ 32,791 دلار به ازای هر بدن بوده است ( قیمت های ذکر شده در همین تحت تیتر مربوط به سال 92 می باشد ) . همینطور بر اساس اطلاعات منتشرشده توسط سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ، متوسط ارزش جهانی میوه جات خشک در سال 2004 میلادی ، 27,774 دلار به ازای هر بدن بوده است . نرخ قیمت خشک شده ی این میوه ها به کلیویی 250 تا 400 هزار تومان می برسد . این فناوری تا به امروز در تولید چیپس محصولاتی مثل سیب ، موز ، پرتقال ، گلابی ، زردآلو ، هلو و کیوی بکار رفته می باشد . خشک نمودن در بعضا موارد سبب ساز ایجاد فرآورده هایی می شود که مصرف آنها ریلکس خیس می باشد . بعضی از همین مواد خشک تجاری حاوی مونو سدیم گلوتامات (MSG) میباشد که اکثری از افراد به آن اصلی هستند. در این بخش از مطلب قصد داریم بگوییم که بعضا از میوههای خشک شده که محبوبیت زیادی دارند، چه خواصی را برای تن شما خواهند داشت. در شکل وجود یک برنامه ریزی مطلوب می قدرت گوشه ای از این میوه های تازه را در فصل برداشت مهم دست‌کم قیمت خریداری کرده و از طرز خشک نمودن وارد بازار کرد . از آنجا که به علت موقعیت آب و هوایی و اقلیم مختص در کشور‌ایران واریته های مختلفی از میوه جات کشت می شود ، طی دیتاها بدست آمده از سازمان جهاد کشاورزی ، وجود تراز وسیع زیر کشت محصولات باغی در ایران و تنوع و میزان تولید بالای این محصولات در مملکت ، لزوم روش اندازی خط تولید چیپس میوه جات به شدت تماشا می شود . طرز عمل این دستگاه به آن رخ می باشد که در در آغاز فرآورده وارد جریان سرعت بالا آب شده و از روی ورقه سنگ گیر عبور می نماید . در نظر داشته باشید که این آیتم منجر میشود تا شما خریدار با شخصیت بر مبنا نیاز و سوخت خود مبادرت به خرید جنس مطلوب نموده و به بهترین رخ مبادرت به آغاز یک کسب و فعالیت نو نماید. البته در سطح فراهم سازی میوه جهت خشک کردن ،شیوه کار تقریبایکسان می باشد. به همین ادله ۱۰۰ گرم میوه خشک در در مقابل همین میزان میوه جدید قند بیشتری به بدنتان وارد میکند. خواص بینظیر میوه خشک شده طی تحقیقات متفاوت ثابت شده میباشد و حساس توجه به بها غذایی بالایی که دارد، انرژی از دست رفته را تامین میکند. از طرفی مطابق محاسبات به فعالیت آمده سود حاصل از ساخت اینگونه محصولات چیزی مساوی 50 تا 60% می باشد ، این در صورتی هست که عملیات خشک سازی اهمیت دستگاه های کم مصرف شکل گرفته و بتوان از ارزش انرژی مصرفی دیده پوشی کرد . طبق تحقیقات انجام شده میوه های شماره 4 تا 11 بالاترین قیمت را در مقایسه حیاتی بقیه میوه های ذکر شده دارا هستند . که کلیدی ارزش بالاتری می باشد ، نوع خشک شده آنان نیز نرخ بالاتری دستگاه میوه خشک کن 20 کیلویی را دربردارد . میوه های خشک می تواند میزان قابل توجهی از ویتامین A را برای تن شما تامین کند. میوههای خشک تنها فیبر و قند و کالری ندارند؛ بلکه مجموعهای از مواد مغذی و حتمی تن را تأمین میکنند؛ حتی موادی را که در سبک و رژیم غذایی امروز ما ناچیز است؛ نظیر ویتامین A (که در زردآلو و هلو است)، کلسیم، ویتامین K ، آهن و مس و دیگر عناصری که برای پرورش و نگهداری استخوانها و مفاصل سلامت اهمیت است. در واقع زردآلوی خشک پر از فیبری که می تواند یک بین وعده سرشار از مواد مغذی باشد در رخ خشک شدن با مواد شیمیایی حتی می تواند خطر آفرین باشد! 5 - میوه جات خشک سرشار از کلسیم ، آهن ، فسفر و قند می باشند و می توان به عنوان دربین وعده های تنقلی گزینه مصرف قرار گیرند .
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن