ویتامین ث (آسکوربیک اسید)

در طی شش ماه نخستین پس از تاریخ تطابق 1 ژانویه 2020 ، FDA قصد داراست اهمیت همکاری تولیدکنندگان برای برآورده کر

توسط ISTGAHESHOMAREYEK در 1 فروردین 1401
در طی شش ماه نخستین پس از تاریخ تطابق 1 ژانویه 2020 ، FDA قصد داراست اهمیت همکاری تولیدکنندگان برای برآورده کردن الزامات جدید برچسب “حقایق تغذیه” و در همین مدت اقدامات اجرایی مربوط به این الزامات را متمرکز نخواهد کرد. یکی دیگر از عارضه ها از دست دادن اسید آسکوربیک در اثر مواد غذایی شستشو می باشد ، که اسید آسکوربیک را به آب پخت و پز منتقل می کند و پس از آن تصفیه شده و مصرف نمی شود. به جای مقادیر روزمره ، مقادیر به تیتر % مصرف منبع (RI) نشان داده می شوند. آسکوربیک اسید حیاتی ید واکنش دیتا و اثرات قرصهای ید را خنثی میکند. مواد مغذی داوطلبانه ممکن است در صورت وجود میزان قابل توجهی نشان دیتا شوند. یک سری از اشخاص به مقدار بیشتری ویتامین C نیازمندند مثل اشخاصی که باردارند، ورزشکارند و یا با مریضی های خاصی هستند. میزان مصرفی قابل تحمل: 1-3 سال: 400 میلی گرم در روز؛ 4-8 سال: 600 میلی گرم در روز؛ 9-13 سال 1.2 گرم در روز؛ 12-18 سال: 1.8 گرم در روز. به جهت هدف ها برچسب زدن به ویتامین C ، 100٪ بها روزانه 60 میلی گرم بود ، اما از 27 مه 2016 ، به جهت کمتر توافق کلیدی RDA ، به 90 میلی گرم تغییر و تحول یافت. مقررات اتحادیه اروپا ایجاب می کند که برچسب ها انرژی ، پروتئین ، چربی ، چربی اشباع ، کربوهیدرات ها ، قندها و نمک را اعلام کنند. بنابراین، به نظر میرسد که آسکوربیک اسید اهمیت کمک به غلبه بر اثرات اکسیداتیو موجب ارتقاء تحمل به شوری در گیاه شاهی می شود(4). در لیست مواد تشکیل دهنده تحت نام های متفاوت مثل آسکوربات سدیم، آسکوربات کلسیم، آسکوربات پتاسیم، آسکوربیل پالمیتات یا آسکوربیل استایرات ظواهر می شود. کلیدی توجه به بررسی های انجام شده کد آیسیک اسید آسکوربیک به تفسیر جدول تحت می باشد. غلظت اسید آسکوربیک در مواد غذایی متفاوت متناسب اهمیت دمایی که در آن ذخیره می شود حیاتی گذشت زمانه کاهش می یابد. اسید اسکوربیک در بخش اعظمی از میوه ها و سبزیجات به طور طبیعی یافت می شود. به تیتر مثال ، جگر مرغ ناپخته حاوی 17.9 میلی گرم در 100 گرم هست ، البته سرخ شده ، محتوای آن به 2.7 میلی گرم در 100 گرم کاهش می یابد. طبق انستیتوی ملی سرطان ایالات متحده، اسید اسکوربیک می تواند به بدن انسان در مبارزه دارای عفونت های باکتریایی کمک کرده و به تشکیل کلاژن، پروتئین اهمیت در بافت فیبری، دندان ها، استخوان ها، پوست و مویرگ ها امداد کند. برای اشخاصی که هر نوع نگرانی در آیتم دقیقا کجا و همچنین راهنمایی در آیتم چگونگی استعمال از اسید اسکوربیک زیبو ، شما ممکن است می توانید مهم ما در برگه وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن