انواع سویق خواص و درمان بیماریها

و گاهی هم سویقها را اساسی نیز مخلوط میکنند: مثل سویق گندم و جو که به نسبت هم اندازه باهم ادغام شدهاند و یا این که سویق تمام که ترکیبی از سویقهای گندم، جو، سنجد و عدس بوده که جزء مهمترین سویقها هستند. به طور مثال امام راستگو (ع) فرمودهاند: «سویق خالی یا این که حیاتی روغن زیتون، گوشت را میرویاند و استخوان را محکم میسازد و به همین استدلال به کودکان خردسال نیز سویق داده شود، همچنین تناول کردن چهلروزه آن بازوان را پرتوان میکند.» و در جایی دیگر فرمودهاند: «براى مسمومیت، دارویى سودمندتر از سویق سیب، سراغ ندارم». به طور نمونه به جهت کودکان در سن رویش و همچنین به جهت وزنگیری جنین در سهماهه پایانی بارداری، مصرف سویق میتواند مؤثر باشد و مانع از به دنیاآمدن فرزند معلول میگردد و نیز موجب تقویت و محافظت تن درستی تن مادر و جنین شده که اما مقدار به کارگیری از سویق در همین دوران، می بایست در اختیار گرفتن شود، زیرا مصرف فراوان سویق نیز میتواند سبب بیش تر وزن بیش از حد جنین یا این که سویق دال عدس مادر شود. وی تصریح کرد: سویق جو علاوه بر خاصیت غذایی قیمت غذایی نیز دارد و برای تنظیم سویق می بایست سبوس و آرد به نسبت معادل حیاتی نیز ادغام شوند همینطور اشخاص میتوانند پس از سرد شدن سویق یه خرده یه خرده روغن زیتون به آن بیش تر کند، اما باید اعتنا داشته باشند که روغن زیتون را یه هیچ تیتر هنگام تفت دادن به آن طولانی تر نکنند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی اساسی بیان این که افزودن شکر سرخ یا عسل به یار شیر و خرما سبب اثر گزیده اکثر سویق میگردد تأکید کرد: افراد بزرگسال میتوانند صبحها و دو قاشق طعام خوری از سویق را مصرف کنند، اما نوزادان باید مقدار پاره ای از آن را به ملازم شیر و شکر سرخ استعمال کنند. همینطور در قاووتها از شیرینکنندهها و طعمدهندهها مثل قند و شکر و هل و… وی افزود: افراد توجه داشته باشند که باید از مصرف سویق به یار آب دوری نمایند مردان هم بایستی از مصرف شکر همپا سویق به طور اکید اجتناب کنند، زیرا منجر ضعف و ناتوانی جنسی آن ها میشود، براین اساس خوب تر میباشد آن را به یار خرما، عسل و شیر هم میل کنند. و یا این که در نخست ترکیب آمادهشده به طریق بالا را اهمیت شیر، شیره انگور، شیره خرما یا این که عسل ترکیب کنید و به میزان نصف قاشق غذاخوری به کودکتان بدهید. به کار گیری از سویق 9 گیاه (شیر افزا) عموما به صورت ناشتا و به تنهایی بهترین حالت مصرف می باشد ولی جهت سهولت می توانید به همراه شیر و یا این که عسل مصرف فرمایید و یا این که در تهیه و تنظیم اشکال حلوا، کیک، شیرینی، سوپ، آش و خورش به مقدار دلخواه از خواص همین محصولات سفارش شده در طب سنتی بهره مند شوید.همچین به برهان عدم استعمال از مواد محافظ و افزودنی صد رد صد در جای خشک و دوچندان خنک مراقبت فرمایید. درصورتیکه شما همین نوشته را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد سویق حبوبات چیست بدست آورید به وب سایت ما مراجعه کنید.