خانه یک خانواده فلسطینی توسط پلیس اسرائیل در اورشلیم ویران شد
پلیس رژیم صهیونیستی پس از تلاش های متعدد، خانه یک خانواده فلسطینی در منطقه حساس شیخ جرعه را پیش از سحرگاه 19 ژانویه که به نماد مبارزه با استعمار اسرائیل در بیت المقدس شرقی تبدیل شده، تخریب کرد.
بر اساس ویدئویی که پلیس آپلود کرده است، پلیس به خانه خانواده صالحیه رفت و در سال 2017 تهدید به اخراج شد و موضوع یک کمپین حمایتی در سرزمینهای فلسطینی و خارج از کشور است و اعضای آن را تخلیه کرد. یک عکاس خبرگزاری فرانسه سپس تخریب خانه را در شیخ جرا، محله فلسطینی واقع در بیت المقدس شرقی، بخش شرقی شهر مقدس، که از سال 1967 اشغال و سپس توسط اسرائیل ضمیمه شده است، دید. به گفته شاهدان، با یک بیل مکانیکی تخریب شده است.
در بیانیه پلیس آمده است: «پلیس در یک شب دستور تخلیه ساختمانهای غیرقانونی در زمینی را که برای مدرسهای برای کودکان نیازمند مراقبت ویژه در بیتالمقدس شرقی در نظر گرفته شده بود، اجرا کرد. وی افزود که خانواده صالحیه بارها از این امر خودداری کرده اند [de] با بازگرداندن این زمین موافقت می کند.
در 17 ژانویه، هنگامی که پلیس در تلاش برای بیرون راندن آنها بود، اعضای خانواده صالحیه با یک بشکه بنزین در پشت بام خانه خود فرار کردند و تهدید کردند که اگر مجبور به ترک اتاق شوند، خود را به آتش خواهند کشید. مذاکرات برای پرهیز از خشونت دنبال شد و خانواده با ارائه دادخواستی به دیوان عالی کشور، حکم تخلیه شهرداری را لغو کرد. بلافاصله مشخص نیست که آیا دادگاه تصمیمی گرفته است یا خیر.
صدها خانواده فلسطینی تهدید به اخراج هستند
پلیس در جریان عملیات شبانه خود گفت که 18 نفر را دستگیر کرده است. پلیس صبح زود در پای خرابه ها همچنان در صحنه بود. خانواده صالحیه از سال 2017 پس از اختصاص زمینی که خانه آنها در آن قرار داشت برای ساخت یک مدرسه، تهدید به اخراج شدند. گروه های مدافع این خانواده معتقدند این مدرسه می تواند در جای دیگری از شهر ساخته شود.
در ماه مه، تظاهرات در حمایت از خانوادههای فلسطینی که تهدید به تبعید به شیخ جرا شده بودند، به درگیری با پلیس و شهرکنشینان اسرائیلی تبدیل شد، تظاهراتی که باعث بروز خشونتهای مرگبار جدیدی بین اسرائیل و جنبش اسلامگرای فلسطینی حماس شد که در تنگه گالیک در قدرت است. محاصره اسرائیل
در شرق اورشلیم، صدها خانواده فلسطینی که دهه ها در آنجا بوده اند، با دستور اخراج شهرک نشینان یهودی روبرو هستند. هفت خانواده قبلاً برای دریافت گزارش اخراج به دادگاه عالی شکایت کرده اند.
ابهامات قانونی در مورد «حقوق مالکیت» عطف به ماسبق
حدود 210000 اسرائیلی در اورشلیم شرقی در شهرک هایی زندگی می کنند که طبق قوانین بین المللی غیرقانونی است. اسرائیل تمام شهر اورشلیم را پایتخت خود میداند، در حالی که فلسطینیها میخواهند قدس شرقی را پایتخت کشوری کنند که آرزوی آن را دارند.
بر اساس قوانین اسرائیل، اگر یهودیان بتوانند ثابت کنند که خانواده آنها قبل از جنگ 1948 و ایجاد کشور اسرائیل در اورشلیم شرقی زندگی می کرده اند، می توانند درخواست بازگرداندن "حقوق مالکیت" خود را داشته باشند. اما چنین قانونی برای فلسطینی هایی که دارایی خود را از دست داده اند وجود ندارد. و خانواده های فلسطینی ادعا می کنند که اموال خود را به طور قانونی از مقامات اردن خریداری کرده اند که از سال 1948 تا 1967 اورشلیم شرقی را تحت کنترل داشتند.
با این حال، به گفته فلور حسن ناهوم، معاون شهردار اورشلیم، پرونده سلحیاس یک "داستان کاملا متفاوت" است: او گفت که خانواده به طور غیرقانونی زمین هایی را که هرگز متعلق به آنها نبود، تصرف کردند، او اطمینان داد که شهرداری آن را از مالکان عرب خریداری کرده است. مدرسه ای در آنجا بسازد
وضعیت بیت المقدس یکی از دشوارترین مسائل در مناقشه اسرائیل و فلسطین است که بیش از نیم قرن به طول انجامیده است، در حالی که مذاکرات صلح بین شخصیت های اصلی چندین سال به بن بست رسیده است. جامعه جهانی هرگز الحاق بیت المقدس شرقی را به رسمیت نشناخته است.
[ad_2]