رستوران ساز برای ساخت رستوران آسان

ورودی سالن (هاست یا صندوق)، سالن عمومی، وی آی پی، آشپزخانه، آماده سازی، کافه، ظرف شور خانه، لاندری، سردخانه &n

توسط ISTGAHESHOMAREYEK در 3 مهر 1399

ورودی سالن (هاست یا صندوق)، سالن عمومی، وی آی پی، آشپزخانه، آماده سازی، کافه، ظرف شور خانه، لاندری، سردخانه – + ، انبار مواد مصرفی و بهداشتی و لوازم، محل اسکان پرسنل و غیره

6- تجهیزات الکترونیکی مورد نیاز


شرکت راه اندازی رستوران -spacer" style="height: 20px;" aria-hidden="true"> 

سیستم کامپیوتر، پرینتر، صندوق، تلفن، دوربین مدار بسته، تهویه مطبوع، پیجر و بیسیم ارتباطی، سیستم صوتی و تصویری،



  • نسل Y : این گروه شامل سنین حداکثر 25 سال هستند و در بیشتر کشورها نیز درصد زیادی را شامل می شود. این نسل انواع مختلف نژادها را در خود جای می دهند. این نسل علاقمند به فست فود ها هستند و حدود 25 درصد آن ها مشتری های دائمی برگر ها و ساندویچ ها و 12 درصد مشتری دائمی پیتزا فروشی ها هستند.

  • نسل X : این گروه از افراد شامل افرادی است که در دهه چهارم و پنجم زندگی خود قرار دارند، و برای ارزش های خانوادگی اهمیت بسیاری قائل هستند. آن ها در مورد ارزش های اخلاقی زندگی بسیار نگران هستند و رستوران هایی را انتخاب می کنند کامل باشد و هر آنچه می خواهند در اختیار آن ها بگذارد و در فضایی راحت برای خانواده، ارزش های اخلاقی حفظ گردد.

  • نسل سالمندان : اعضای این گروه افرادی هستند که بالای 60 سال سن دارند. اغلب این افراد درآمد ثابت بازنشستگی دارند و مانند مدیران نمی توانند به رستوران های مجلل بروند. بنابراین آن ها رستوران های خانوادگی که غذای خوب با قیمت مناسب را ارائه می دهد را ترجیح می دهند.




  • سبک های مختلف خدمات رستورانی:




رستوران ها به طور  معمول به سه بخش اصلی طبقه بندی می شوند: فست فود ها – رستوران های متوسط – رستوران های بزرگ و مجلل


فست فود ها همانطور که از اسم شان پیداست غذاهایی که به سرعت آماده می شوند و معمولا قیمت های ارزان تری دارند به فروش می رسانند. به منظور پاسخگویی هرچه بهتر به مشتریان، این رستوران ها معمولا خدمات بیرون بر و ارسال غذا درب منزل مشتری را هم ارائه می کنند.


رستوران های متوسط، رستوران هایی هستند که نه به اندازه فست فود ها کوچک هستند و نه به اندازه رستوران های بزرگ، بزرگ اند. آن های غذاهای کامل ارائه می دهند و قیمت ها  به علت سرویسی که ارائه می دهند بالاتر است. در این نوع رستوران، مشتری غذای خود روی میز خود دریافت می کند.


رستوران های بزرگ و مجلل، رستورانی فوق العاده با سرویس هایی کامل هستند. قیمت آن نسبت به موارد فوق بسیار بالاتر است. این رستوران ها بر کیفیت غذا تمرکز ویژه دارند و برای امکاناتی که ارائه می دهند هیچ محدودیتی قائل نمی شوند.


سیستم اعلام و اطفاء حریق


آخرین مطالب