طلاق توافقی

بهترین وکیل طلاق در تهران

فواید طلاق توافقی این است که زن و شوهر نیازی به حضور و مراجعه مکرر به دادگاه ندارند و زمان طلاق بسیار سریعتر است. شرایط طلاق توافقی از مزایای مشاوره حقوقی طلاق توافقی استفاده از نظرات وکالت در امر توافق در مورد تنظیم صحیح توافقات و پیگیری مداوم پرونده است.

 

با مراجعه زوجین به دفتر حقوقی ما و اصرار بر جدایی و تصمیم نهایی آنها ،  شرایط طلاق توافقی توافق نامه طلاق توافقی توسط وکیل طلاق توافقی تهیه می شود و سپس امضای وکالت نامه توسط زوجین دریافت می شود و ظرف 10 تا 15 روز بدون زن و شوهر  شرایط طلاق توافقی تمام مراحل طلاق از تشکیل پرونده طلاق تا تصمیم نهایی و اجرای حکم طلاق انجام می شود.

 

طلاق توافقی چ مدت طول میکشه

 

اجماع در طلاق توافقی قبل از هرگونه رسیدگی در دادگاه اجباری است. از آنجا که مردم از قوانین و مقررات آگاهی ندارند ، عواقب جبران ناپذیری می تواند  مدت زمان طلاق توافقی شرایط طلاق توافقی داشته باشد و افراد نمی توانند بدون مشورت با وکیل طلاق توافق شده ، آن را حل کنند.

 

به همین دلیل برای رفاه حال شما هموطنان عزیز ، مشاوره حقوقی ارائه شده است تا شما عزیزان بتوانید از خدمات دفتر ما استفاده کنید.

 

اگر زوجین اصرار به جدایی داشته باشند  شرایط طلاق توافقی و تصمیم طلاق آنها قطعی باشد ، توافق آنها در عرض چند دقیقه حل می شود. توجه داشته باشید که توافق نامه ای  شرایط طلاق توافقی برای جهیزیه ، نگهداری ، قصاص ، حضانت فرزندان و نحوه دیدار با آنها و نگهداری آنها لازم است.

 

سپس وکیل طلاق توافقی امضای وکالت نامه  شرایط طلاق توافقی را از زوجین دریافت می کند و برای مدت 10 تا 15 روز بدون حضور زوجین کلیه مراحل طلاق توافقی حکایت فردای ما شرایط طلاق توافقی از تنظیم دادخواست تا دریافت رای نهایی توسط وکیل خانواده

 

در طلاق توافقی میتوان مهریه گرفت

 

در طلاق توافقی ، زوجین می توانند پس از توافق در مورد حقوق مالی و غیر مالی زن از جمله مهریه ، نفقه ، قصاص ، حضانت فرزند در صورت داشتن فرزند و ملاقات با فرزند ،  شرایط طلاق توافقی به دادگاه مراجعه و درخواست طلاق توافقی کنند. .

 

طلاق توافقی در صورتی توافق است که زوجین از تسلیم دادخواست به اجرای حکم طلاق موافقت کنند و اگر یکی از زوجین از طلاق انصراف دهد ، کلیه اقدامات انجام شده شرایط طلاق توافقی  باطل و فاقد اعتبار است.

 

تاکنون روند طلاق توافقی در تهران به گونه ای بود که زوجین یا وکیل طلاق توافقی در دفاتر خدمات دادگاه الکترونیکی حضور داشتند و پس از ثبت درخواست طلاق توافقی و تعیین شعبه ، به دادگاه مراجعه و اقدامات لازم را انجام دادند ، از جمله مشاوره ، آزمایش و موارد دیگر.  شرایط طلاق توافقی که سرانجام به صدور گواهی عدم امکان سازش سایت https://dadkhastha.com منجر شد و پیروان این زوج برای ثبت آن به دفتر طلاق مراجعه کردند.

 

مهریه در طلاق توافقی

بر اساس توافق نامه ای ، در حال حاضر تغییراتی در روند طلاق ایجاد شده است که تغییر در آن اخذ گواهی عدم پذیرش طلاق از مراکز مشاوره ای است که قبلاً به این گواهی احتیاج نداشته اند.  شرایط طلاق توافقی بنابراین ، گواهی عدم پذیرش طلاق در حال حاضر بخشی از اسناد لازم برای طرح طلاق با رضایت متقابل است.

 

در حال حاضر ، از تاریخ 9/9/1397 ، در زمان بخشنامه 13104/55 ، شما نمی توانید تقاضای توافق نامه طلاق را در دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی بدون گواهی عدم پذیرش طلاق درخواست کنید.

 

بنابراین ، اکنون زوجین متقاضی طلاق توافقی ابتدا باید در سایت تصمیم گیری ثبت نام کنند و یک ماه بعد مشاوره روانشناسی تعیین می شود. بنابراین زوجین می توانند پس  شرایط طلاق توافقی از دریافت گواهی عدم پذیرش طلاق از مراکز مشاوره ، از دادگاه تقاضای گواهی عدم امکان سازش کنند.

 

نحوه ی درخواست طلاق توافقی

 

مرحله 1: در مرحله اول ، زوجین باید به مراکز مشاوره مراجعه کنند. این الزام برای طلاق توافقی طبق بند 25 قانون حمایت از خانواده ، مصوب مارس 2009 ، شرایط طلاق توافقی  یک موضوع کاملا قانونی است.

 

در قانون جدید حمایت از خانواده  شرایط طلاق توافقی ، ارجاع قرارداد طلاق به مراکز مشاوره و دریافت گواهی طلاق از الزامات و تعهدات دادگاه خانواده است.  شرایط طلاق توافقی بنابراین بدون اخذ گواهی عدم انصراف از مراکز مشاوره دادگاه خانواده ، صدور گواهی عدم امکان سازش امکان پذیر نیست.

 

بنابراین مراحل طلاق توافقی ، با توجه به تغییرات ایجاد شده ، زوجینی هستند که به سیستم طلاق مراجعه و ثبت نام می کنند

اطلاعات شما در این سیستم سپس زوجین باید شرایط طلاق توافقی  به مراکز غربالگری و مشاوره مراجعه کنند و پس از جلسات مشاوره (تقریباً 5 جلسه) ، در صورت عدم توافق زوجین و اصرار بر تصمیم طلاق ، مراکز مشاوره موظف به صدور گواهی عدم برداشت از حساب.  شرایط طلاق توافقی آنها طلاق گرفته اند.

 

مرحله 2: تشکیل پرونده طلاق توسط زوجین یا وکیل طلاق توافق نامه ای است. در این مرحله ، زوجین یا وکلای آنها باید برای تشکیل  شرایط طلاق توافقی طلاق توافقی و تشکیل دادخواست به یکی از دفاتر خدمات دادگاه الکترونیکی مراجعه کنند.

 

برای طرح شکایت از زوجین یا وکلای آنها ، باید اصل کارت شناسایی زوجین ، کارت ملی زوجین و قرارداد را به همراه داشته و با یکی از دفاتر  شرایط طلاق توافقی خدمات الکترونیکی قضایی تماس گرفته و پرونده خود را تشکیل دهند.

 

مرحله 3: پس از درخواست زوجین برای طلاق ، شرایط طلاق توافقی  دادگاه زمان دادرسی كه در آن طرفین یا وكیل آنها باید در تاریخی كه دادگاه تعیین كرده است ، حضور یابد را تعیین می كند.

 

اگر به دلایلی زوجین مایل به  شرایط طلاق توافقی شرکت در مشاوره ها و جلسات دادرسی و حتی دفتر طلاق نیستند و تصمیم قطعی دارند که هرچه زودتر با طلاق موافقت کنند ،  شرایط طلاق توافقی در دفتر حقوقی ما این اقدامات و اقدامات ظرف 15 روز بدون حضور زوجین انجام می شود تمام شده اند